Partnere me ju ne rrugen e suksesit!

Flip.al eshte nje platforme online, e cila ju mundeson promovimin e Biznesit si dhe produkteve/ofertave tuaja nepermjet fushatave te personalizuara me E-mail Marketing.Biznese

Newsletter i personalizuar

Biznese me vendndodhje Tiranë

9 000 adresa e-mail

49 Euro


Studentë

Newsletter i personalizuar

Studentë të moshës 18 - 24 vjeç

100 000 adresa e-mail

99 Euro


Përdorues në Tiranë

Newsletter i personalizuar

Perdorues me vendndodhje Tiranë

85 000 adresa e-mail

79 Euro

 


Punimet tona

Ne ju mundesojme sherbim te shpejte, cilesi te larte si dhe konsulence dhe suport ne dizenjimin e fushates tuaj.Dy dite pas fushates, ju do te keni nje raport te detajuar mbi ecurine e saj, shikueshmerine dhe klikueshmerine e email-it te derguar.

Shiko më tepër