Perdorues në TiranëBiznese në TiranëBiznese në RretheStudentëPërdorues në RretheSms
 85 000 adresa e-mail  9 000 adresa e-mail  3 500 adresa e-mail  100 000 adresa e-mail  200 000 adresa e-mail  Dergese me sms tek nje sasi numrash sipas deshires
Newsletter i personalizuar  Newsletter i personalizuar  Newsletter i personalizuar  Newsletter i personalizuar  Newsletter i personalizuar  Tekst i personalizuar
Përdorues me vendndodhje Tiranë  Biznese me vendndodhje Tiranë  Biznese me vendndodhje në Rrethet e tjera  Studentë të moshës 18 - 24 vjec  Përdorues me vendndodhje në Rrethet e tjera  Filtrim sipas vendndodhjes,moshes,gjinise etj.
79 Euro 49 Euro 39 Euro 99 Euro 199 Euro  5 lek/sms

*Përgatitja e imazhit Falas.

Raport i detajuar dhe transparent për çdo dërgesë.