• Flip.al eshte nje platforme online, e cila ju mundeson promovimin e Biznesit si dhe produkteve/ofertave tuaja nepermjet fushatave te personalizuara me E-mail Marketing.

 • Ne ju mundesojme sherbim te shpejte, cilesi te larte si dhe konsulence dhe suport ne dizenjimin e fushates tuaj.

  Email-I juaj dergohet ne databaza te regjistruara dhe te mirekontrolluara, duke ju garantuar keshtu:

  -          Shikueshmeri maksimale

  -          Rezultate te shpejta

 • Databazat qe ne disponojme jane te kategorizuara ne varesi te interesave te individeve, duke ju ndihmuar te perconi mesazhin tuaj tek target grupi qe ju synoni:

  -          100 000 adresa e-mail Perdorues në Tiranë

  -          9 000 adresa e-mail Biznese në Tiranë

  -          3 500 adresa e-mail Biznese në Rrethe

  -          170 000 adresa e-mail Përdorues në Rrethe

 • Dy dite pas fushates, ju do te keni nje raport te detajuar mbi ecurine e saj, shikueshmerine dhe klikueshmerine e email-it te derguar.